söndag 23 maj 2010

Tillsammans EveryDay

Just nu pågår ett Bloggparty på AoS och ett bidrag har jag hunnit med. Jag valde att lifta Scrapmyrans Lo "Min coola unge", många roliga utmaningar finns att välja mellan och med lite tur och god vilja kanske jag hinner någon mer! Gårdagen bjöd på ett himmelskt vackert väder, Sara är äntligen hemma på besök från Berlin och ut på altanen bars dynor och bordet dukades, på grillen las gott kött - marinerat av älskade maken - även det blev som en skänk från himlen!! Nu är jag ledig några dagar för att hinna med att umgås med Sara, senare i veckan kommer hennes kille också på besök och maken och min annars lugna och tysta tillvaro byts ut mot fullfart och prat på fler språk. Idag har solen verkligen lyst med sin frånvaro men man kan riktigt se hur växterna sträcker på sig och njuter av allt regn så även om det inte uppskattades av mig så gör det nog gott dit det kommer.

Önskar er alla en skön vecka!
kram ylva

söndag 16 maj 2010

Full fart framåt!

Vilken härlig helg det varit!!! En del har jag hunnit scrappa, mitt första bidrag till Allt om scrapps Bloggparty är klart och jag hoppas på att hinna med några till innan maj är slut. Mitt bidrag kommer senare under veckan. Lo´n ovan visar äkta maken på fjolårets Fallbo Åpen - en helt underbar vinterdag med sol, tända grillar och en och annan tävling.
Till min stora glädje börjar jag se slutet på rustningsprojektet i lilla rummet, tapeter och nytt golv kom dit i ett huj under helgen och jag är synnerligen nöjd så här långt. Nu återstår nya gardiner och lite annat innan vi kan säga att rummet är klart. Skönt var i alla fall att få bort de möbler som tillfälligt stått inne i vardagsrummet och skapat oordning.
I går sken solen så underbart från en klarblå himmel och körsbärsträdets blommor visar sig från den allra vackraste sidan - livet är allt bra härligt så här i emellanåt :) Dagen bjöd också på vackert konstglas nere i Sala Silvergruva,
Sebbe var naturligtvis där med sin kamera och Linnea hade ordnat med supergoda snittar.
Nu räknar jag dagarna tills på fredag - då kommer äntligen våran älskade Sara hem på besök och Berlin får klara sig utan henne under en dryg vecka.
Kramar till er alla!
ylva

söndag 9 maj 2010

My father

Oj, vad tiden går....i ett litet huj har det gått en månad och jag har varken scrappat eller bloggat, men nu känns det som jag är på G igen. Lördagen bjöd på en mycket trevlig scrappträff arrangerad av Scrappgalen och jag fick tillbaka min inspiration som det varit lite smått om de senaste veckorna. Många trevliga kvinnor var på plats, det bjöds på gott att äta och mycket inspiration. Det är verkligen roligt och givande att smyga runt bland borden och titta på allt fint som skapas. Dagen blev inte sämre av att Scrappgalens butik var på plats, lyx är att kunna unna sig att köpa just de papper/dekorationer man precis vill ha utan att behöva vara begränsad av det man själv råkar ha hemma. Jag deltog också på en kurs "Fyrklöver i blommor" - bästaste Lillblomman delade med sig av sina pysselkunskaper och vi skapade den ena fina blomman efter den andra, två av modellerna har jag med på Lo´n som jag visar idag. Linnea var också med och hennes tankar kretsar kring den nya boken som ska skrivas och fotas under sommaren -några pysseltips kommer hon att ta med och en del av dessa testades igår.
I dag har jag roat mig med lite städning av mitt bord - ganska praktiskt att göra det innan man packar upp allt som var med på scrappträffen, gjort färdigt den lo som legat halvfärdig fler veckor och tittat lite på de olika utmaningarna på Allt om scrapps Bloggparty, mycket roligt att välja mellan! Sist vill jag slå ett slag för Pysselfeed söker du inspiration så är det platsen för dig, vill du dela med dig av något fint du skapat - ja, då är det också platsen för dig!
Ha nu en skön vecka och njut av våren!!
kram ylva