söndag 11 april 2010

Flower girl

Vilket härligt väder det varit idag, sol från en klarblå himmel - nackdelen är att man överallt i huset ser att här bor någon som har roligare saker för sig än att städa :) nå väl efter dagens vanliga dammsugning och knåpande i tvättstugan blev det en stund över för scrapp. Fotot är från Sara´s student 2009 och vädret var inte från den bästa sidan.....lagom till studenterna åkt färdigt på sina traktorkärror öppnade sig himmelens portar och det fullkomligen vräkte ner.........regnet höll sen på i nästan en vecka och vårat besök från Berlin blev nog ganska uttråkade...
Återigen har mina masker varit framme och dessa fjärilar har jag inte testat tidigare men jag är övertygad om att de kommer att användas igen! Me like!!!

Sen vill jag slå ett slag för www.pysselfeed.se där har alla lika stor chans att synas oavsett hur många besökare man har på sin blogg! Knappa in dig och hjälp till att inspirera alla pysslare!

kramar till er alla, ingen nämn och ingen glömd!
ylva

måndag 5 april 2010

it´s about me......

Eftermiddagen bjöd äntligen på en stund vid mitt skrivbord, jag kan inte säga att jag varit så upptagen med annat under helgen - mest trött är nog det jag varit och därmed ingen riktig ork och lust för att scrappa.

I dagarna är det 6 år sen jag fick mitt bröstcanserbesked.......

6 år av tacksamhet till livet!


Rosa bandet!!!!!
Tack alla ni som är med och stödjer forskningen!!!

kram ylva

fredag 2 april 2010

You bring us happines

Ett foto på Charlston från i somras....så liten och rund om magen! Åter igen har jag jobbat med masker och det är så himla kul! Fortsätter att utmana mig själv att använda mer blommor och jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet!
Äntligen är påskhelgen här med fler lediga dagar....mmmmmm vad jag njuter. Räknar med tid för scrapp och massor av god mat! Lite tvätt ska jag också försöka få undan och förhoppningsvis kommer Henrik lite längre med det rummet vi rustar...ja, vi och vi - jag bistår mest med glada rop och skratt än så länge, det blir nog inte förens tapeten ska upp som han vill ha min hjälp.
Nu ska jag titta lite på TV så här mitt på eftermiddagen och njuta av att skinkan, en kyckling och laxen lagade och klara, maten under helgen blir med det lättlagad!
Må gott och njut av de små stunderna!
kram ylva