måndag 22 mars 2010

Mitt i veckan!

I helgen som var roade jag mig åter igen med att städa vidare på scrapbordet, den här gången var det alla dekorationer som sorterades efter färg - mycket nöjd med det är jag nu! Förra gången jag städade så sorterade jag alla blommor i färg och nu känns det mer lättöverskådligt och underlättar verkligen när det ska väljas bland allt vackert :) Allt är sorterat i urfula zip påsar men dom är väldans praktiska, påsarna ligger i svarta lådor med lock på så jag slipper iaf se dom utan just då när jag vill använda nått ur dom.
Ovan har jag scrappat ett av mina favoritfoton på Linnea, jag har fler stycken tagna vid samma tillfälle och jag är så tacksam för att Sebbe så snällt delar med sig till mig av allt fint han fotar.

Ännu ett favoritfoto som Sebbe förgyllt mitt scrappande med - Sara som snällt ställer upp när Sebbe vill testa nått nytt! Återigen utmanade jag mig själv att skapa i rosa och därtill med många blommor.
Nu har halva veckan gått och det innebär att min arbetsvecka bara har en dag kvar! Med det hoppas jag på lediga dagar som förhoppningsvis bjuder på stunder i scraphörnan!!
Må gott mina vänner och tänk något snällt om dig själv i kväll när du kryper i säng!!!
kram ylva

fredag 19 mars 2010

Klick X fler!

Äntligen har jag hunnit med att fota i dagsljus, jag är ju lycklig ägare av en scanner som i det närmaste får med en hel Lo....men....om det är för tjocka/höga dekorationer blir det inget bra reslutat och då får jag allt plocka fram den gamla kameran. På bilden är iaf mitt bidrag till mars månads skissutmaning på Skaparlusten
Fotot har min söta Sara tagit och jag gillar verkligen den kola effekten som det blir i spegeln.
Önskar er alla en skön helg, hoppas jag hinner få till ett nytt inlägg snart igen! Ps kom ihåg att anmäla dig till scrapträffen!!!
kram ylva

torsdag 11 mars 2010

Mera från kryssningen!

Somliga har "fredag" idag......så skönt det ska bli med helg efter en något intensiv och jobbig arbetsvecka. Timmarna tycks bara räcka till arbete och några timmars sömn......ofta undrar jag hur alla ni andra hinner med allt - och jag som inte ens har några barn boendes här hemma längre........
Nåväl - nedan här är de två sista skapelserna från kryssningen! Lilla fröken Ellen - ett barn som bara en mamma kan älska - som Linnea brukar säga.....den katten gillar bara sin "mamma" och knappt det ibland :) Vi fick henne när hon endast var några veckor gammal och jag matade henne med nappflaska, skulle tro att det är därför hon är så präglad på mig :) hon följer mig som en liten hund och ställer sig upp mot mig på bakbenen och vill bli upplyft i min famn -att hon sen biter mig en stund senare är en helt annan historia:)
All ätare!
Det är allt allas vår älskling Charlston, med denna layout kom jag två i en av utmaningarna - som ni kanske ser skulle det skapas i enbart grönt.....är faktiskt riktigt nöjd själv!

Önskar alla en riktigt skön helg med massor av glada skratt, god mat och en stund i solen!

Ps. Du som tittar in här...skriv gärna en rad, jag är lite nyfiken på vilka som tassar runt hos mig!

kram ylva

söndag 7 mars 2010

Willkommen = välkommen!

Mitt bidrag till Veckan skiss, Saras hjärtevän i Berlin! Besök i Sverige är bokat till slutet av maj och jag längtar efter dom!!!
Önskar alla läsare en skön vecka!
kram ylvan

torsdag 4 mars 2010

En till från helgen!

Detta skapades i helgen, gillade verkligen tekniken och stämplarna! Om du klickar på bilden blir den större -då kan du se vad det står på den fina poststämpeln - unik för oss som deltog på resan! På fotot är min nya härliga vän Mette och jag :) Tänk att två för varandra okända personer kan ha så mycket att prata om.....

I morgon är det äntligen fredag och helgen lurar runt hörnet, fredagskvällen måste vara den bästa kvällen på hela veckan...arbetsveckan är över och hela helgen är kvar!
Ta hand om dig själv!
kram ylvan

tisdag 2 mars 2010

Vilken rolig helg!!!

Helgen som var gick verkligen i skapandets tecken, tillsammans med 99 st andra kvinnor tog jag båten från Göteborg till Keil för att delta på Scrappkrysningen 2010!
Med på resan var också min nya goa vän Mette
vi delade hytt, vin och många stunder fyllda med skratt! Mycket fint skapades i helgen av alla dessa kvinnor, prylar och papper såldes av två butiker, kurser och utmaningar fanns för den som ville vara med. Fylld av inspiration är jag nu åter hemma och önskar mig många scrapptimmar i helgen. Mer av vad jag skapade visar jag nästa gång när jag hunnit få till några foton i dagsljus.

kram ylvan