måndag 4 maj 2009

bubblor

Sara - min älskade dotter - du är alltid så himla glad!! Hela du verkligen bubblar och sjuder av liv!!
Här kommer mitt bidrag till veckans skiss v:17, att skapa utifrån en skiss är verkligen något jag gillar - och riktigt roligt är det sen att titta på hur andra har tolkat samma skiss!
kram ylva

söndag 3 maj 2009

Tankfull maj 2009

En lång trevlig helg är snart slut och det är återigen en hel arbetsvecka. Just nu håller vi på och fixar lite med den del av allrummet där jag har mina scrappsaker - ut med lite gamla icke funktionella hyllor och in med lite andra förhoppningsvis bättre hyllor. När allt är klart kommer här någon bild på hur det blev. Under helgen har också funnits tid för lite scrap och återigen har jag inspirerats av Veckans skiss
Min Linnea har återigen "lånat" mig sitt aniskte och Sebbe har stått bakom kameran - tack snälla ni för att ni finns i mitt liv!! Nu ska jag titta lite närmare på de utmaningar som ligger på Allt om scrap - förhoppningsvis hittar jag något att lägga min kreativitet på :). Ute är det lite halvmulet och lite kylig vind så mitt samvete säger att det är helt ok att sitta inne. Önskar er alla en bra vecka och hoppas på att tid för scrap finns!
kram ylva