söndag 21 september 2008

Jag älskar hösten! September 2008


Nu har jag varit i farten och plockat bland mina favopapper igen :) här har jag använt mig av följande material: 3 st olika mönstrade papper från Basic Grey, Chipboard Blossoms 2 från Maya Road, Chipboard mini monos från Basic Grey, journalingruta - clearstamaps från Automleavs, div. brads samt brads från Basic Grey. Sist men inte minst - den förnämliga kalendern som jag hämtat från Srapbooking enligt Mirabyll - här kan man hitta fina journalingrutor, andra rutor och stjärnor mm - allt är iordningfixat så det är bara att ladda skrivaren med papper och köra igång! Tusen tack för att du delar med dig så generöst!!
Alla ungdomar har varit hemma idag - Sara jobbar med sitt projektarbete och hela familjen blir engagerad i detta, jag har dock ståt för mat och glada tillrop i dag och inte så mycket aktivt arbete. Spännande blir iallafall att se slutresultatet och när allt är klart ska ni få sen en skymt här i bloggen - så mycket kan jag säga att det handlar om foton och blommor! :)
Önskar nu er alla en riktigt skön vecka!
kram ylvan

Vi 3 i höstsolen Juli 2008

Härliga söndag, härliga höst!!! Nu har jag klarat av en del av alla måsten och äntligen är det ok för lite "egentid", tvättmaskinen är i full gång, på spisen står en härlig höstgryta och puttrar, sughugo (benämning för dammsugare hos oss) har fått sin motion. Snart ska jag sätta mig vid scrapbordet en stund men först ville jag visa en Lo jag gjorde i somras. Fotot är taget hösten 07 - det var en sån där härlig höstdag som jag älskar!!
Om jag nu inte hinner med att få till någon ny Lo att visa er i dag så önskar jag er alla en bra vecka!

Höstkramar
ylvan

torsdag 18 september 2008

Musik för alla känslor Mars 2008


Opppps vad tiden går fort, i morgon är det redan fredag och strax där på helg! Förhoppningsvis kan det bli någon stund över så jag kan få scrappa lite :) men som vanligt har man en massa måsten som ska klaras av först och man kan nog inte riktigt tillåta sig själv att det är scrappfeber varje helg - även om det nu skulle vara det man helst vill. Nu märks det iaf att hösten är här, på morgonen när jag går upp är det så mörkt ute men som tur är så ljusnar det ganska fort än så länge - det värsta är att det bara kommer att bli värre och värre......bortset från mörkrets antågande är hösten min favoritårstid - tänk så härligt att klä sig i stövlar och tjocktröja och ge sig ut i skog och mark, titta på alla vackra höstfärger och andas hög och klar luft!! Idag visar jag en Lo från mars i år, fotona är inte helt nya men visar precis det dom ska, min Sara precis så som hon är, glad och sjungande!
Önskar er alla en skön fredag!
Måste bara lägga till en sak: min Lo med hunden Ludde på i mitt förra inlägg ligger på startsidan hos Magdas!!!!! Riktigt, riktigt roligt :) Har sen något annat roligt att berätta men det får bli nästa gång :)
kram ylvan

söndag 14 september 2008

Scrapfeber på Magdas hösten 2008


Helgen har gått i en rasande fart och jag är riktigt nöjd med mina bidrag! Överst är Ludde föremål för min kreativitet och med denna Lo deltog jag i Utmaning Scrapfeberkitt, man köper ett av anordnaren ihopsatt kitt med papper och dekorationer och skaper sen utifrån vissa regler och jag tror att jag fått allt rätt och riktigt!



Detta är mitt bidrag till Utmaningen Stillhet, fotot är på en sovande Linnea och mina tankar for bakåt i tiden och det var sovdags! Klicka på bilden så kan ni läsa på remsorna......som ni vet älskar jag papprena från Baysic Grey!


Utmaning Förmedla en känsla av rörelse.
Inte helt lätt kan jag säga. Min tanke är iaf att swirlsen ska symbolisera hur slängkyssen far i väg i vinden


Sist men inte sämst är min tolkning till Utmaningen Glitter och glamour
Med tanke på att jag har två döttrar så borde rosa, glitter och sånt vara vanligt för mig att skapa med men så är inte fallet - jag jobbar på saken så gott det nu går. Helgen är nu till ända och mer än detta räckte inte min tid till. Nu väntar en ny vecka med allt vad det nu innebär och det bästa av allt är att i morgon väntas maken hem igen!!!

Varma höstkramar till er alla!!

ylvan



onsdag 10 september 2008

Ditt leende smittar September 2008

Äntligen har jag tagit mig lite tid och scrappat med mina ny härliga papper som kom i förra veckan, jag bara älskar dessa papper!!! På thickersbokstäverna och på swirlstämplarna har jag droppat små, små droppar av Glossy Accent - syns bättre om du klickar på bilden. Inspiration fick jag från en skiss av "moma"
Snart är helgen här med massor av scrapp - Sebbe har tagit ett helt gäng med kanonfina foton under ungdomarnas besök i Göteborg och går allt enligt våra planer ska jag ha en hög med nya härliga foton att scrappa i helgen! Tack ni goa ungdomar som ställer upp som modeler och för att ni alltid finns för mig!!!
kramar ylvan

söndag 7 september 2008

Du Mars 2008

Sitter nu här hemma och allt är tyst, besöket från Tyskland är åter i deras hem i Berlin, ungdomarna är på väg i bil från helgens besök i Göteborg och maken i husbil på väg mot Tyskland. (mycket Tyskland i mitt liv just nu :) ) Veckan har varit trevlig och många minne har vi talat om och som jag trodde blev ingen tid över för varken scrapp eller dator. Nu ska jag sätta mig en stund och titta på de fina papprena som dök upp i veckan.......mmmmm njuta åt lugnet och scrappa en stund!
Önskar er alla en bra vecka och att ni har bättre väder än vad vi har här!
kram ylvan

måndag 1 september 2008

Balans Juli 2008


Hela helgen har nu gått i städningens tecken....roligare kan man ha för sig men nu får det duga. Just nu sitter jag och inväntar vårat besök från Tyskland, funderar på vad man kan hitta på att göra under en vecka....ringde just och kollade med det Älgsaffarit som finns en bit härifrån och det fanns några platser kvar till på söndag - sen har jag ju ingen aning om det är något som kan passa, iof sägs de ju att alla tyskar är imponerade av älgar. Ett besök vid Silvergruvan kanske också kan passa, vi får se vad dom känner för. Med all städning blev det varken inga krafter kvar eller tid för att scrappa så idag visar jag en Lo från Juli i år. Fotona är några år gamla och som "modell" är min brorsdotter. Även jag var ju tvungen att testa att stämpla med bubbelplast och jag gillar verkligen den metoden! Fjärilarna är stämplade och embossade - glitter och rosa passar denna lilla fröken.
Ha det nu så gott tills vi hörs igen och som sagt det blir nog inte så mycket tid för uppdatering den här veckan!
kram ylvan