söndag 18 november 2007

Projekt nya skåpet!


Äntligen har jag hittat mitt skåp!
Har under fler månader varit på ständig jakt efter ett skåp att förvara allt som är fult men nödvändigt och finns i rummet där datorn står! Rummet är förövrigt inrett i blått och en av ungdomarna bodde här tidigare. Under julledigheten ska det målas och tapetseras om härinne. Skrivbordet jag köpte tidigare ska också flytta in här och jag tror att det kommer att bli så bra så! Nu har vi i alla fall börjat fixa till skåpet, maken har slipat och första delen i lantlifs Anettes bästa målningstips är avklarad. Senare i kväll kanske vi lägger på första varvet med vitt.


Sista bilden idag får visa hur jag och lilla maken brukar mysa när det är helg och man har tid att laga god mat och ordna lite med mysfaktorn!

Önskar er alla en bra vecka!

Många kramar
ylvan

lördag 10 november 2007

Lite nytt hemma hos oss!


Nu var det länge sen jag fick till något nytt här på bloggen. Tiden räcker liksom inte till.......men det går nog inte en dag utan att jag tittar in hos er och fylls av beundran och fundran - hur sjutton hinner ni allt!?

På bilden ovan ser ni hur det ser ut på mitt köksbord just nu - dottern har återigen praktik på Blomsterverkstan här i Sala och genast ilar jag dit. Har sagt det förut och säger det igen - har ni vägarna förbi i Sala så är butiken väl värd ett besök! Sara och jag hittade en jättefin file de flur skål, fodrade kanterna med mossa och planterade i den. Köpte även ett stort hjärta lika dom små som jag köpt där tidigare. Nu får detta stå på bordet tills det blir dags att fixa inför advent!


Förra fredagen var jag ledig så döttrarna och jag for till Avesta, den här fina ljusstaken köpte jag där!


I går smet jag i väg till Country House på lunchen - jag samåker med ett glatt gäng pojkar till Västerås där jag jobbar - som tur är behöver jag väldigt sällan köra men igår var det min tur, fördelen med att köra är att man har bil och kan ta sig en liten sväng på lunchen vilket jag gjorde igår! Detta fina stor fat fick följa med hem till oss. Maken upplyste mig härom dagen att den advensljusstake som vi har haft de senaste åren inte fallit honom i smaken (och inte säger han nått förens nu :) ) så genast såg jag min chans att hitta nått nytt. Nu funderar jag på om detta kan vara nått att pynta vidare på......


Med lite fin kuddmossa, lite fina pärlor och nummer på ljusen......ett lite råd skulle jag vilja ha av er - måste alla ljusen vara lika höga eller vad tycker ni?

Arbetet med duschrummet går sakta men säkert framåt....bilder kommer....

Ute är vit och solen skiner! Hunden väntar på sällskap - ska nog passa på och gå ut och få lite solenergi. Sen åker vi till Västerås och hämtar ett skåp jag köpt på Blocket!

Många vintersolskramar till er alla!

ylvan